Inredningsbutik Västerås

Din inredningsbutik i Västerås - Linneskåpet! I vår inredningsbutik i Västerås finns ett brett utbud av inredningsdetaljer som gardiner, sängkläder, kuddar, plädar, dekorationer m.m Det här är inredningsbutiken för dig som vill köpa fin inredning i Västerås! Besök inredningsbutiken Linneskåpet nu!

Inredningsbutik Västerås | Linneskåpet

Välkommen till
LINNESKÅPET

- Din inredningsbutik i Västerås

I vårt sortiment hittar du gardiner, sängkläder, kuddar, plädar, dekorationer, saker till badrum / kök & dukning / till barnen m.m 

Vad roligt att just du har hittat hit!
 

Jag heter Lovisa och driver butiken Linneskåpet i Västerås/Sala.
I maj 2017 kom jag in som delägare i Linneskåpet och ett år senare tog jag över hela företaget själv. Jag driver butiken tillsammans med min personal, Ann, Amanda, Eva & Carina.

Linneskåpet har funnits sedan 1961 då det startades av Anne-Marie Persson. Senaste tiden har vi jobbat mycket med att fräscha upp butiken och förnya sortimentet, samtidigt som vi är väldigt måna om att fortsätta jobba i samma anda, unika sortiment och höga service som butiken alltid har haft.

Den kanske största förändringen som skett är att vi nu även finns som webbshop. På så sätt kan vi nå ut till er, våra kunder, året om och på tider som passar just er.

WEBBSHOP ---

Har du några funderingar eller vill du att vi gör ett större jobb och vill ha en offert, tveka inte att höra av er.
Följ oss gärna på Facebook och Instagram också, där vi uppdaterar om vad som händer i butiken.

Varmt välkommen att besöka oss online och i butiken!


Denna site använder cookies för att leverera en bättre användarupplevelse till Dig som besökare.
Genom att använda siten samtycker ni till användandet av dessa. Läs mer om hur vi skyddar Din integritet genom användandet av våra sidor.
Jag förstår, stäng denna information