alla kategorier

Alla Kategorierfordon
hemmet
bostad
elektronik
fritid & hobby
jobb
affärsverksamhet
övrigt
Tjänster

Överlåtes: Kassaregister och kortterminal

  • Överlåtes: Kassaregister och kortterminal
  • Överlåtes: Kassaregister och kortterminal
Då jag har avslutat min affärsverksamhet så har jag nu inte längre användning av mitt kassaregister och kortterminal. Har haft dom i över ett år så avtalstiden har nu minskat och ni sparar in den kostnaden.

Söker nu någon som vill ta över mitt avtal som jag har med Wasakredit genom A.P.E företagsservice. Passar perfekt till det nystartade företaget som vill minska sin avtalstid och inte behöva binda sig i flera år. Jag tar inte ut någon ersättning för det jag redan har betalat in, utan vill bara att någon annan får ta över avtalet.

Sakerna är i nyskick. Följer med rullar till båda. Skyddsplast kvar över skärmen. Tryck på länkarna för att läsa mer om dom.

Pris: 1295:-/månad + moms(324:-)

Kassaregister Quorion Touch Compact: Smidig touchkassa som är lätt att placera på kassadisken. Enkelt att byta/lägga till namn på knapparna. Lätt att använda. Skyddsplast obruten.
http://www.apeforetagsservice.se/merinfo.php?recordID=105

Kortterminal XAC 103:
http://www.apeforetagsservice.se/merinfo.php?recordID=55
Kopplas ihop med kassaregistret.

Ring mig gärna om ni har frågor: 076-3372582 /Maria
18 september 2017
Vill Du synas här?
Denna site använder cookies för att leverera en bättre användarupplevelse till Dig som besökare.
Genom att använda siten samtycker ni till användandet av dessa. Läs mer om hur vi skyddar Din integritet genom användandet av våra sidor. Jag förstår, stäng denna information